PATTERN
LOGO

VÅRT TEAM

Vi underviser i norsk online og ved vårt hovedkontor i Drammen. Vi legger vekt på hyppige samtaler, korrekt uttale og levende kommunikasjon – vi ønsker at våre elever skal bli ordentlig kjent med språket. Vi vet hva elevene trenger på hvert trinn i læringsprosessen, og vi kan forsikre deg om at vi lærer deg alt av det du trenger, og gjerne litt mer.

Sammen med oss vil du oppnå alt som er viktig for deg for å ta språket ditt til et høyere nivå.

LOGO

NORDISKA
METODE

Små grupper

Hyppige samtaler

Praktisk vokabular

Hyggelig stemning

Effektiv undervisning

Læring gjennom lek

Motiverte studenter

Bli kjent med oss

Kasia Gründer, lærer, metodelærer

Gründer, lærer, metodelærer

Norsk er min lidenskap – og det er gjensidig kjærlighet! Jeg har bodd i Norge siden jeg var 14 år gammel, og i løpet av den tiden har jeg fordypet meg i språket og kulturen. Jeg har fullført Norsk som andrespråk, deltatt i flere opplæringskurs og blitt en sertifisert metodelærer. I 2017 grunnla jeg Nordiska, norsk språkskole, hvor jeg underviser, lærer opp andre, lager undervisningsmateriell og e-bøker. Jeg har uendelige reserver av tålmodighet, en god sans for humor (som jeg har hørt) og jeg bryr meg om hver detalj. Jeg elsker å jobbe med mine elever – målet mitt er at alle skal kunne snakke norsk problemfritt. Derfor har jeg satt sammen et flott team som følger med på fremgangen i din læring. Privat har jeg en herlig malteser – Mini, og bor i vakre Drammen. Jeg er veldig glad i å lese og skrive.

Bli med på våre kurs, og opplev selv at læring med oss er enkel og gir gode resultater!

Patrycja Lærer

Jeg elsker norsk, liker å undervise, setter stor pris på å ha kontakt med mennesker. Jeg vil at din læring skal være smertefri og effektiv. Målet mitt er å skape en god atmosfære, slik at du ser frem til neste time. I Polen studerte jeg skandinaviske språk ved SWPS i Warszawa. I nesten 10 år i Norge har jeg prøvd å bli venn med lakris (uten større suksess, tåler ikke smaken).

Fra mine elever hører jeg:

 • At timene ikke er kjedelige
 • “Nå forstår jeg! Takk!”
 • “Vi vil se på noen videoer eller høre på en sang i dag” … Nei, dessverre, fordi dere foretrekker samtaler

Min jobb er å fjerne språksperren deres!

Alicja Z Lærer

Hei, hei!

Jeg heter Alicja, og jeg er en nyutdannet norsklærer fra Universitetet i Szczecin. Min kjærlighet til Norge og det norske språket oppstod plutselig og uventet, slik store kjærligheter pleier å gjøre. Siden da har jeg vært lærer ved Nordiska, hvor jeg prøver å formidle kunnskapen min på en tilgjengelig måte og smitte elevene med kjærlighet til alt som er norsk.

Morsomme fakta:

 • Jeg elsker Mariusgensere. Jeg kjøper dem i store mengder, uavhengig av mønster eller størrelse. Jeg kan bruke dem hele året. Det samme gjelder norske ullsokker.
 • Jeg elsker reiser, både små og store. Under en utflukt kan jeg gå 20 km om dagen for å ikke gå glipp av noe som er verdt å se. Hver reise til et nytt land resulterer med at jeg kommer hjem med en ny pin med flagget til landet eller et typisk mønster.
 • Jeg elsker små, sjarmerende kafeer, og mengden kaffe jeg drikker burde være ulovlig.
Nina Lærer

Hei! Jeg heter Nina og jeg er utdannet innen skandinavistikk og norsk filologi. Jeg ble forelsket i det norske språket da jeg var på videregående skole, noe som førte til at mine planer om å studere medisin ble byttet ut med verdenen til vikingene.

Jeg elsker å være lærer, og jeg streber alltid etter å gi mest mulig glede i læringen til mine elever. På fritiden leser jeg fantasibøker, lager datagrafikk og hører mye på norsk musikk.

Noen tilfeldige fakta om meg:

 • Min drøm er å lage min egen tegneserie basert på norrøn mytologi.
 • Jeg spiller PCspill. God of War, Frostpunk og Sims er ikke ukjent for meg.
 • Jeg elsker dyr, og jeg har adoptert 4 hjemløse hunder
 • Jeg er en stor beundrer av norrøn mytologi, og jeg leser og ser alt som har med det å gjøre
 • Hvert år må jeg dra til fjells minst en gang. Strender og sommer bryr jeg meg ikke om, men vinter og fjell er min greie.
 • Min nyeste hobby er å hekle, der jeg lager amigurumi-maskoter.
Aleksandra Lærer

Jeg heter Aleksandra og jeg er en nyutdannet lærer innen skandinavistikk (med spesialisering norsk). For tiden studerer jeg også psykologi, noe som gir meg muligheten til å forstå læringsmekanismer bedre og formidle kunnskap mer effektivt. Å være lærer er min største lidenskap, og jeg ser frem til hver eneste time med dere, og jeg prøver å få dere til å dele min entusiasme.

I tillegg til å studere i Polen, har jeg hatt muligheten til å lære språket fra nordmenn. Jeg tok  en del av utdanningen min på Erasmus-programmet i Oslo, og jeg deltok også i en sommerskole arrangert av Universitetet i Agder, der jeg utforsket hemmelighetene til norsk litteratur og kultur.

Tre tilfeldige fakta om meg:

 • For øyeblikket er “Helbredende planter” min favorittbok på norsk. Den inneholder illustrasjoner av medisinske planter sammen med beskrivelser av deres egenskaper og dyrkingstips. Jeg elsker planter!
 • Jeg elsker brunost, spesielt på brødskiva, servert med smør og bringebærsyltetøy.

Min favoritt norsk sang er “Viljestyrke” av Kristian Kristensen

Eliza Lærer

«Jeg anbefaler sterkt å lære norsk med Eliza, undervisning på et høyt nivå, noe som gjenspeiles i sluttresultatet på eksamen min. Jeg er veldig fornøyd, og jeg håper å se deg på neste nivå. Hilsener, og takk igjen til Eliza for disse produktive 2 månedene!» Urszula Opara

Mariusz Lærer

Hei, jeg heter Mariusz og er utdannet engelsklærer. Jeg startet min reise med det norske språket i 2009. Jeg lærte norsk på egenhånd, så jeg vet hva de fleste av dere står overfor når dere er i begynnelsen av denne reisen.

Jeg liker Jo Nesbøs krimromaner og underholdningsprogrammene på NRK (som er mye bedre enn fiktive dokumentarfilmer på TV)

Jeg trives med å jobbe med mennesker. For meg spiller det ingen rolle om man påstår at man ikke har «et språkøre», det som er viktig er din innsats i læringen og ditt eget arbeid med språket.

Mottoet mitt er: Work smart, not hard

Alicja S. Administrasjon/Kontor

Jeg havnet i Norge ved en fantastisk tilfeldighet med et løfte om fint vær og vakre landskap og biblioteket i Oslo. I Nordiska jobber jeg med rekruttering, og gir elevene assistanse i løpet av hele kurset. Jeg jobber også med å utvikle kursinnholdet og sørge for at det er visuelt tiltalende.

På fritiden leser jeg bøker, tilbringer tid med flotte mennesker og utvider min ubrukelige kunnskap om dyr.

Wiktoria TikTok

Jeg heter Wiktoria og er 24 år gammel. Jeg har bodd i Norge siden jeg var 9 år, men for øyeblikket studerer jeg til å bli tannlege i Krakow. Jeg er en positiv og sosial person som elsker å reise, lage (og spise) mat, trene og rett og slett nyte livet.

This site is registered on wpml.org as a development site.